Loading
to

Rudolf's Profile

Name: Rudolf
Country: Netherlands

Rudolf's Course Reviews and Scores

Boavista
Alles klopt
Mon, 21st Mar 2022

Geweldige baan waar echt alles op orde is. De ontvangst, de vriendelijkheid en accuratesse van het personeel in het restaurant en in de baan. Fantastisch mooi aangelegde en onderhouden baan. Feestje.
Gramacho
Sun, 20th Mar 2022

Geweldige baan, zelfs na de zware regen van de uren ervoor.Helaas bleek het clubhuis overgenomen door een uitzonderlijk lawaaiige en stevig drinkende meute. Ongelooflijk dat niemand van de staf een poging deed om de atmosfeer voor iedereen genietbaar te houden.En oh ja, de lunch was van verbazend slechte kwaliteit.
Castro Marim Golf
Fri, 18th Mar 2022
Silves Golf
Smoke alarm
Wed, 16th Mar 2022

Heel mooie golfbaan, die met het nieuwe clubhuis wel aan aangename atmosfeer heeft ingeleverd.Ernstiger is de overlast van verstikkende rook van een nabijgelegen fabriek op vier of vijf holes. Geïrriteerde luchtwegen, hoofdpijn en prikkende ogen als gevolg bij de hele flight. Onbegrijpelijk dat dit probleem niet wordt aangepakt, want het bederft een verder fantastische baan.
Palmares
Tue, 15th Mar 2022

Contact Rudolf

To send Rudolf a message, please log in to your account or sign in using Google or Facebook.
Green Fees & Tee Times
All golf course green fees, deals, and tee times displayed on Algarve Golf are offered at the lowest discounted rates permissible. We look forward to assisting you with your booking in Portugal. ⛳
Algarve Golf uses cookies.